Vi är MADAROARNA!

MADAROARNA är ett skånskt underhållningskollektiv bestående av tre unga, snygga och någorlunda mogna kvinnor i sina absolut bästa år. Våra framträdanden är (förutom en vild blandning av galna sångnummer, pricksäker stand-up, handgriplig publikkontakt och en osannolik samling karaktärer) specialskrivna för varje kund.

Just det: vi specialskriver sketcher och texter till välkända melodier så att varje show blir till en unik och mycket personlig upplevelse! Våra specialskrivna spex (som baseras på research av oss och på uppgifter från beställaren) kan handla om precis vad som helst - kunden bestämmer. Gemensamt för alla våra spex är emellertid att vi alltid gör dem med glimten i ögat och med en stor portion varm och vänlig humor. Man ska må riktigt bra efter en kväll med MADAROARNA!

En del ger bort oss i bröllopsgåva, inte sällan för att slippa hålla tal. Andra vill göra 50-årsfesten extra minnesvärd med hjälp av en komisk, välljudande tidsresa genom jubilarens liv. Eller så bjuder man personalen på sitt företag på en riktig brakfest med glitter och glamour, med MADAROARNA som det söta (och kanske lite skrynkliga) russinet i kakan.

Ett  typiskt spex brukar vara i ungefär 45 minuter och körs normalt i ett svep, men vill man dela upp framträdandet i flera omgångar går det naturligtvis också bra. Återigen: kunden bestämmer!

MADAROARNAs underhållningskoncept är unikt i sitt slag. Anlitar man oss får man inte bara ett roligt, musikaliskt spektakel med stämsång och färgglada damer; man får ett roligt, musikaliskt spektakel med stämsång och färgglada damer som bokstavligen handlar om en själv, om en vän, om företaget eller om en kär födelsegris.

Det hittar ni ingen annanstans!

 

Läs mer om oss här >>
Kolla in våra referenser >>
Kontakt & bokning >>

 

MADAROARNA HB  ¤  Smedjeryd 2277 B  ¤  28491 Perstorp  ¤  info@madaroarna.se

© MADAROARNA 2014