Det här är MADAROARNA:

 
  Marie Balkhag: gitarrist, sångare och textförfattare. Barnfödd i Åstorp men numera acklimatiserad Domstensbo. Före detta granne och lekkamrat med Marie Fransson; fortfarande sporadiskt doande tillsammans med densamma. Allmänt förvirrad kvinna med utpräglat tidsoptimistiska tendenser.

 
  Marie Fransson: rytmist, sångare och textförfattare. Ursprungligen från Åstorp men nu lyckligt boende i Smedjeryd. Har en lång, brokig och framgångsrik musikalisk historia tillsammans med barndomsvännen Marie Balkhag. Det sägs att hon kan vara både påfrestande och dominant, men det är säkert inte sant. Helt sant är däremot att hon ibland kan vara en riktig kossa.

 
  Sita Svensson Menberg: sångare, textförfattare och organisatör. Född och fortfarande boende i Ljungbyhed. Sysselsatte sig med körsång och diverse ströspex innan hon blev Madaroare. Rapp och fräck i truten - lämnar mer än gärna ut sitt telefonnummer till hågade män i publiken.

 
 

MADAROARNA HB  ¤  Smedjeryd 2277 B  ¤  28491 Perstorp  ¤  info@madaroarna.se

© MADAROARNA 2014