MADAROARNAs spexkalender

MADAROARNA har en säregen förmåga att dyka upp både här och där, och förvånansvärt ofta som en fullständig överraskning. Därför avslöjas naturligtvis inte spex på privata fester (bröllop, 50-årskalas, firmafester etc) i kalendern nedan. Alla kommande offentliga framträdanden kan ni däremot läsa om här:

 

 

31/7 Allsång i Prästaparken, Perstorp

Sång, spex och standup med MADAROARNA!

Underhållningen börjar 19:00 men parken är öppen från 18:00 med fikaförsäljning och korvgrillning för en billig peng. Gratis entré!

 

 
 
7/8 Musik i parken, Ljungbyhed

MADAROARNA ställer till med blandade roligheter på scenen i parken i Ljungbyhed. Arrangemanget börjar 19:00, entrén är gratis, fika finns till försäljning. Bonus: om man tar med egen stol slipper man stå. Varmt välkomna!

 
 
 
 

MADAROARNA HB  ¤  Smedjeryd 2277 B  ¤  28491 Perstorp  ¤  info@madaroarna.se

© MADAROARNA 2014