Referenser

Omdömena nedan kommer från mail, gästboken och någon enstaka tidningsartikel. I en del fall är recensenterna anonyma, i andra skriver de under med namn. Oavsett vilket, måste detta ändå sägas utgöra ett någorlunda representativt axplock av alla de synpunkter som genom åren lämnats på MADAROARNAs shower. Du är självklart alltid välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor eller behöver mer information.

 
 
 • Ja det var verkligen en fest att minnas, blev hellyckad! Tack för ett fantastiskt framträdande. Vi blev oerhört imponerade hur mycket lokala inslag ni lyckats få med, både i sång och text. Verkligen mitt i prick med en härlig, ironisk underton.

  Anette Härstedt
 
 
 • "Premiär för tv-programmet "Talang" - då inleds allt med en skånsk tantsnuskpastisch på Tom Jones låt "Sexbomb". Trion bakom numret, som heter Madaroarna, är självsäkra innan de ska ställa sig på scen i Ystad.
  - Juryn kommer att vara helt förstummande. De har aldrig sett något liknande och kommer aldrig att göra det heller.
  Visst blir det så.
  Varken Bert Karlsson, Charlotte Perrelli eller juryns nytillskott Henrik Fexeus kan hålla sig för skratt. Även programledarna är roade. Tobbe Blom vänder sig under framträdandet rakt in i kameran och säger:
  - Härliga juck på damerna.
  Detta, tillsammans med textrader som "Min röst är sexig, rumpan är varm, här under någonstans är min barm" samt "Jag har flätor och långa ben, jag är inte rakad i min gren" gör dessutom att trion av publiken får stående ovationer och många garv. 
   - Vi jobbar alla tre inom vården, det är därför vi gör detta, säger en av medlemmarna i gruppen. 
  Henrik Fexeus:
  - Ni är fruktansvärt roliga. Och lite läskiga. Jag vet inte om det jag har sett är ett utslag för genuint artisteri eller om ni bara är Sveriges just nu bästa revynummer.
  Till och med stenansiktet Bert Karlsson lyser upp under uppträdandet och säger sedan:
  - Ni gör det jättebra, jag är full av beundran. Och sedan, den där sensuella grejen som ni har... den är fantastisk."


  Expressen, 110401
 
 
 • "Nytt deltagarrekord slaget vid Gråmanstorps Bygdegårdsförenings årsmöte. ^O^
  ORSAK; Ni, Madaroarna stod för underhållningen (ökade deltagarantalet med över 100%)
  VERKAN; Många hjärtliga skratt, flytande mascara (när skrattårarna rann), leenden som satt i ansiktena hela tiden (på oss i publiken) det var inte lönt att försöka ordna anletsdragen mellan skämten)), träffsäkra och uppdaterade skämt, skönsång och gitarrspel, ren skrämselattack 8O när Sita hade blivit ”tant” med gröna glasögon, massor av gympa för skrattmusklerna och även lite för ”552120-musklerna”.
  Proffsig och fräck, men ändå mycket nära och varm underhållning. O+
  Inga fula slag under bältet, som kunde genera personen i fråga, när ni drog med er publik i ert framträdande.
  Ja, listan kan göras mycket längre på alla positiva upplevelser tillsammans med er Madaroare.
  Ni var helt suveräna. Madaroarna = Tusott (Tre unga, snygga och trevliga tjejer)
  Men allas absoluta favorit var ”Lilla kon”. Hur bar du dig år Fransson? Skulle gett bra mycket för att ha det på en filmsnutt.
  Ett stort och varmt tack, för att ni delar med er av er själv, och era skämt. Ni ':)* upp tillvaron."


  Telefontanten, hon som är gift med Ria Wägnerdiggaren, och resten av publiken.
 
 
 • "Rappt, fräckt, träffsäkert och riktigt, riktigt roligt. 10 poäng av 10 möjliga!"

  Hans Svensson
 
 
 • Vi såg o hörde er på Folkets hus i Ängelholm när vår kör hade avslutning.Det är längesen jag skratta så hjärtligt.Ni är för härliga."

  Elsie i kören Dur o Moll
 
 
 • "Det var som vanligt toppen att bli underhållen av er. Nu senast i Havsbris i Domsten. Man skrattar så tårarna rinner. Ni bjuder verkligen på er själva, och det tror jag är framgångskonceptet. Hoppas ni orkar hålla på läääääänge!"

  Anita Linde
 
 
 • "Ni är bara så uunnddeerrbbaarra..tjejer. Skrattar ofta mycket men igår på Lagmarks hos Ulla o Lasse med er slog alla rekord.. Älskar såna spex som ni kör."

  Eva
 
 
 • "Wow! Vilken show! :) Tack tjejer för en superrolig underhållning ni gjorde för Anita på hennes födelsedag och för alla gästerna som njöt och tjöt av skratt när ni uppträdde!"

  Andi
 
 
 • "Tack för en underbar show i svinastallet den 12/4-08 av så snygga, så fräcka och alldeles underbara tjejer..."

  Anonym under pseudonymen "På första raden..."
 
 
 • "Har knappt slutat skratta än! Ni förgyllde verkligen min studentdag. Har aldrig haft så kul! Än en gång ett stort tack!"

  Christoffer Andersson
 
 

MADAROARNA HB  ¤  Smedjeryd 2277 B  ¤  28491 Perstorp  ¤  info@madaroarna.se

© MADAROARNA 2014